Thursday, May 28, 2009

Sembang RLM 4.

Pelajar RLM sekelian,

1. Selamat bercuti.
Ada yang terlalu gembira seperti yang ditulis dalam 'Sembang RLM 3.'

2. Pastikan borang penilaian untuk Guru Pembimbing telah ada. Pihak Bahagian Pendidikan UUM CAS telah pun menghantar borang-borang berkenaan kepada pihak pengetua sekolah.

3. Kemaskini Buku Rekod Pengajaran anda.




11 comments:

  1. slamat bercuti kepada semua rakan guru....bagi sesiapa yg melangsungkan majlis perkahwinan, selamat pengantin baru.......semoga hubungan berkekalan hingga ke anak cucu....khas kepada guru-guru sekalian...

    ReplyDelete
  2. Cikgu Mat (Moral)May 29, 2009 at 2:03 AM

    Selamat bercuti diucapkan kepada bakal guru yang sednag menjalani praktikum. Semoga dalam masa cuti ini dapat para bakal guru dapat menjana idea-idea dalam memperkukuhkan isi kandungan penganjaran dan pembelajaran serta bersedia menhadapi pemantauan... all the best to me and to you all...

    Cikgu Mat (Moral)
    SMK Sultan Muzafar Shah 1 Lambor Kanan, Perak.

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti to all ckg2 sekalian....

    bersedialah utk dinilai pas cuti nie...hehhe

    pa2 kena prepare awl2 msa cti nie.....


    happy oliday.....

    ReplyDelete
  4. Happy holiday cikgu semua,

    Saya percaya lepas cuti ini pensyarah dari UUM pasti berduyun-duyun datang melawat kita semua.

    Jom kita bersedia awal-awal lagi.
    Tapi kita cuti dulu.

    ReplyDelete
  5. Kita cuti dulu pas tu baru kita bertension mengajar. Kita sedia awal-awal bahan untuk mengajar.

    Selamat bercuti. Selamat pengantin baru. Tak ajak ke kami? Taip jemputan kat blog ni je.

    Kawan sekelas semasa keadah mengajar.

    ReplyDelete
  6. Happy holiday to all of you...
    Selamat Hari Gawai to all Iban friends =)
    gambateh and jia you o
    we have two weeks holiday to prepare for our coming lessons.
    being well prepared and try our best ..

    ReplyDelete
  7. sy nak tny, bila borang penilaian praktikum serta borang-borang yang lain yang dikatakan akan diuploadkan di myrlm ini. Diharapkan pihak fakulti dapat menguploadkan borang-borang tersebut secepat mungkin. Teriama kasih

    ReplyDelete
  8. Untuk makluman, 1 set borang penilaian itu ada 3 salinan iaitu utk pelajar, guru pembimbing dan salinan fakulti. Setiap salinan itu berlainan antara satu sama lain.

    Sila hubungi pejabat am bahagian pendidikan 04-92834389 (Pn. Norazlina Johari) untuk mendapatlan borang ini.

    ReplyDelete
  9. salam sejahtera,
    borang penilaian yang kita terima hanya ada dua salinan, satu putih dan satu biru. jadi, yang dua salinan itu boleh gunakah?atau kita kena minta lagi dari pejabat.

    ReplyDelete
  10. pratikal...seronoknya...
    many thing can learn and need to learn...
    everybody, all the best ah...

    ReplyDelete
  11. smk syed ahmad

    yang merunsingkan penilaian oleh pensyarah.. markah je diberi tetapi tak komen pe...ok sume... tp kalo ok, markah sepatutnya ok.. ini? hmm....runsing

    ReplyDelete